Nieuwste single

Ilarie

Nieuwste album

Samen Sterk

km-webdesing zwart - 169px

We hebben 12 gasten en geen leden online

BIOGRAFIE SUGARFREE

Gildy Florus (Wommelgem – 30/08/1989) en Nathalie Prins (Brasschaat – 13/09/1989) scoren in 2011 met "Sugarfree" hun eerst hit in Vlaanderen met het liedje ”De Wind Fluistert Jouw Naam". De meisjes tekenen een contract bij "Universal-music" en treden in april 2011 voor de eerste keer op als "Supertip" in Anne's Vlaamse 10 op VTM. Bij Radio2 worden ze genomineerd voor zomerhit 2011(Beste doorbraak & zomerhit). In de zomermaanden zijn ze ook drie maal te zien in "Vlaanderen Muziekland" op TV-één. Ze staan met hun debuutsingle uiteindelijk 7 weken in de Radio2 top 30 en 19 weken in de Vlaamse Ultratop 10 waarvan 4 weken op nr 1.

Opnieuw als "Supertip" in Anne's Vlaamse 10 op VTM, stellen ze in oktober 2011 hun nieuwe single "Volg Je Hart" aan het publiek voor. Deze single staat 6 weken in de Vlaamse Ultratop 10 en 1 week in de Ultratop 50. De prachtige videoclip van "Volg je hart" wordt verkozen door Ment-TV tot beste en meest gedraaide clip van 2011!

Vanaf maart 2012 zijn de meisjes 9 weken met een eigen Sugarfree docu-serie te zien op Ment-TV. (Deze reeks is ondertussen ook verkrijgbaar op DVD).

In april 2012 stellen ze in Anne's café (Anne-TV) hun nieuwe single "Jongeman" voor. Met deze Nederlandstalige versie van “Footloose” staan ze 10 weken in de Vlaamse Ultratop 10. Op 11 juli zijn ze tevens te gast in het TV-programma "Vlaanderen Muziekland" op TV-één.

Naast hun vele optredens zijn de meisjes in de zomer van 2012 maar liefst 24 maal te zien aan de Vlaamse kust tijdens het bekende showprogramma "Zomeraperitief".

Begin oktober 2012 verschijnt hun vierde single "Kus Me Zacht". Met dit originele liedje, geschreven door David Vervoort, scoren de meisjes opnieuw een dikke hit in Vlaanderen. Deze single staat 7 weken in de Vlaamse Ultratop 10 waarvan 1 week op nr 1.

In 2013 maakt “Sugarfree” de overstap van “Universal Music” naar “Damaro/CNR Records” en heeft meteen een gigantische hit te pakken. Het winnende Eurovisie Songfestival liedje uit 1981 “Making Your Mind Up” wordt door Nathalie en Gildy omgetoverd tot het aanstekelijke “Geef Er Een Lap Op”. Van deze opname wordt tevens een zeer professionele clip gemaakt die nog steeds veelvuldig te zien is op diverse tv-stations. De single staat uiteindelijk 8 weken in de Vlaamse Ultratop 10 met de nr 2 als hoogste positie.

In juli 2013, tijdens de opname van “De Vlaamse Top 10” (Ment-tv), stellen de meisjes hun recentste single “Hey Hey Hey” voor. De tekst en muziek van dit aanstekelijke liedje is geschreven door Bart Herman. Om de single nationaal te lanceren wordt een zeer mooie clip opgenomen. De single doet het goed in alle hitlijsten en staat 6 weken in de Vlaamse Ultratop 10.

Op 12 oktober 2013 stellen Gildy en Nathalie hun eerste album “Fantasie” aan pers en publiek voor. Dit album bevat 13 songs en uiteraard zijn ook alle hits hierop terug te vinden. Als extra ondersteuning wordt tevens de zevende single “Is Er Hier Een Party?” uitgebracht.

Eind januari 2014 brengen de meisjes een nieuwe versie van de Paul Severs klassieker "Zeg 'ns Meisje" op de markt. Ondersteund door een fantastische en vooral originele clip staan ze met hun "Zeg 'ns Jongen" opnieuw 7 weken in de Vlaamse top 10 en stevig in de belangstelling.

Op 11 mei 2014, tijdens een druk bijgewoonde fandag te Brasschaat, brengen de meisjes een Vlaamse versie van de wereldberoemde "Macarena". Met deze single staan ze de hele zomer wekenlang in de Vlaamse top 10.

Ondertussen presenteerden de meisjes ook een eigen verzoekprogramma “Request” op Ment-TV.

Het najaar van 2014 wordt ingezet met de ijzersterke single “Samen Sterk”. Hiermee bewijzen ze op een originele manier ook hun vriendschap voor elkaar. Ondersteund door een schitterende clip scoren de meisjes met deze single wederom een grote hit. De clip is dagelijks te zien op de populaire Vlaamse muziekzenders en ook Radio 2 zet de single op de playlist.

2015 was voor Nathalie en Gildy een topjaar met een bomvolle agenda en 4 singles “Liefde Huilt, Liefde Lacht”, “Hartenbreker”, “Comment Ca Va” en “Zeg Me Waarom” die allemaal de nationale hitparade haalden. Met “Comment Ca Va” stonden ze ook op nummer 1 in de Vlaamse top 10 van Ment-tv. Verder verscheen in 2015 hun tweede album “Samen Sterk” en brachten ze een DVD uit met 10 prachtige clips.

Ondertussen Sugarfree behoort tot de nieuwe generatie populaire artiesten en is niet meer weg te denken uit de Vlaamse showbizz. Elk optreden is tevens een groot ambiancefeest voor jong en oud!

Je was vroeger danseres bij Paul Severs. Hoe kwam je bij hem terecht?
Mijn ouders waren al heel lang fan van hem. Ze volgden Paul naar verschillende optredens en ik ging natuurlijk altijd mee. Paul wist dat ik dansles volgde en vroeg me op een dag of ik ook eens niet met hem wou meedansen. Dit heb ik een 6 jaar gedaan en ondertussen zijn Paul en Paulette goede vrienden van ons geworden.

Wat is je favoriete nummer en film allertijden? Welke uitleg schuilt daar achter?
The notebook! Al 1000x gezien en nog elke keer helemaal in tranen?? Het is zo'n mooi verhaal, pure liefde... heerlijk!
Een favoriete nummer kan je mij niet laten kiezen, bij elk nummer dat start dat ik graag hoor roep ik sowieso altijd "dit is mijn nummer"?